The Davis Residence

The Davis residence, designed by Miller Hull, is located in a forested area in Washington State. The design makes full use of the scenic views of the surrounding coastline. Windows for walls? Hell yes.

via: Contemporist photography Benjamin Benschneider

Advertisements
This entry was posted in uncategorized and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s